Login

Ervaringen

Welkom op het gastenboek van Dietistenpraktijk SchormansvanMoorsel.

Wij vinden het prettig te vernemen hoe u onze dietistenpraktijk /dienstverlening heeft ervaren.

Augustus 2019

Ik ervaar Lenie als een prettige persoon. Rustig. Ze luistert goed. Je voelt je al snel op je gemak.
Zij heeft veel kennis van zaken.
Hierdoor heb ik voor het eerst in mijn leven het gevoel dat het me gaat lukken om een paar kiloaf te vallen en daardoor minder of geen insuline meer te hoeven gebruiken.

Doordat Lenie de dingen veel herhaalt, blijft de stof beter hangen en wordt het eigen. 

M.H.

----------------------------------------------------------------------------------

Juli 2019

Mevrouw Lenie van Moorsel is een diëtiste met een enorme kennis van zaken .  Met haar achtergrond als Orthomoleculair geneeskundige staat ze wat mij betreft met 10-0 voor op iedereen die neigen naar “ kwakzalf “ adviezen zoals de markt die nu veelvuldig aanbiedt .

Diëtiste mevrouw van Moorsel neemt de tijd om “ no nonsense “ gedegen en onderbouwde adviezen te geven die op langere termijn ook blijven werken . Met een luisterend vermogen speelt ze in op de praktische mogelijkheden van de cliënt zodat je weet dat het geen uit het hoofd geleerde formules zijn maar op de cliënt gerichte dieetadviezen . Bovendien is de orthologisch moleculaire benadering ook holistisch omdat de hele mens als uitgangspunt neemt .

Ik ben blij dat ik mevrouw van Moorsel heb getroffen , ik houd van onderbouwde stellingen , met de kennis die diëtiste van Moorsel heeft staat elk advies garant voor een verantwoorde manier van afvallen en heb ik altijd het gevoel dat er naar mij geluisterd wordt , dat is in onze snelle maatschappij geen vanzelfsprekendheid meer .

 E.F.

---------------------------------------------------------------------------------

juni 2016

Dankzij een goede begeleiding met het koolhydraatbeperkte dieet ben ik als diabeet geheel van mijn medicatie af. Bovendien ben ik ook nog eens 10 kg afgevallen. Veel dank voor de prettige begeleiding.

K.S.

 ---------------------------------------------------------------------------------

15 september 2015

Een fijne begeleiding van een enthousiaste diëtiste. Motiverend voor mij en een dieet dat bij mij past. Ik ben er erg blij mee. Van mij alleen maar positieve respons voor deze praktijk.

G. F.

------------------------------------------------------------------------ 

15 november 2014                                                                                           

Zo'n klein jaar geleden besloot ik dat het genoeg geweest was. Ik had last van mijn gewrichten, voelde me vaak niet fit, en was van een slanke den veranderd in ietwat mollige tante. Omdat ik geen vertrouwen had in allerlei diëten en de desbetreffende dieetgoeroes, had ik een verwijzing gekregen naar de praktijk van Annette en Lenie. Lenie heeft mij met wat tips en voedingsadviezen op het goede spoor gezet en inmiddels ben ik al zo'n 12-13 kg afgevallen. Ik voel me er prima bij; ik ben lekker in beweging, eet veel gezonder en voel me stukken beter. Bedankt Lenie!

Met vriendelijke groet, Sandra

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

17 december 2013                                        

                                           
In augustus 2013 kreeg ik te horen dat mijn bloedsuiker te hoog was en ik kwam in het diabetes traject terecht. Ik kreeg het advies om naar een diëtiste te gaan omdat ik zo'n 5 kg af moest vallen. Ik kwam bij Lenie terecht en zij vertelde dat ik mijn koolhydraten moest beperken. Al na heel korte tijd bleek dat te werken en inmiddels ben ik zelfs 12 kg afgevallen en is mijn bloedsuiker gedaald tot een keurig niveau. Als ik dit vast kan houden dan word ik zelfs uit het diabetes traject gehaald. Ik besef nu dus nog meer hoe belangrijk een gezond gewicht is. Dankjewel Lenie voor je steun en goede tips. Marja uit Tilburg.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 14 december 2013                              

Bijna een jaar geleden kwam ik bij Annette, ietwat sceptisch, binnenlopen. Ik had al bijna elk dieet geprobeerd dat ik kon vinden, maar ik viel maar niets tot weinig af. Op z'n hoogst een jojo-effect waarbij ik zwaarder eindigde dan dat ik begon.
Na ruim 15 jaar flink overgewicht kwam ik bij Annette Schormans terecht. Ik was er echt klaar mee!
Er wordt mij niet zozeer verteld wat ik wel of niet mag eten, maar er wordt mij vooral uitgelegd WAAROM ik bepaald voedsel moet laten staan. Er wordt mij dus amper iets verboden, maar mij wordt de kennis gegeven om zelf te begrijpen waarom het in het verleden mis ging en hoe ik dit kan aanpakken. Tijdens de consulten worden dan ook diverse punten doorgesproken en nieuwe 'opdrachten' geleerd om het de volgende weken nog beter te doen.
De gesprekken zijn gezellig en wanneer ik goed mijn best heb gedaan krijg ik een flink compliment. Daartegenover staat ook dat ik op mijn vingers wordt getikt wanneer ik me niet aan de afspraken heb gehouden.

Annette en Lenie hebben mij geholpen door eten te begrijpen, voedingswaarden te begrijpen, het effect van voedingspatronen en levensstijlen te begrijpen, beter in kunnen schatten wat gezond 'zondigen' inhoudt en vooral hoe ik het vast moet houden en vol blijven houden.
Ik zou het woord 'dieet' dan ook niet willen gebruiken. Schormans-van-Moorsel zie ik eerder als een advies- en educatiecentrum omtrent eten en gedrag.

Het resultaat spreekt voor zich. In mei 2013 woog ik bijna 139 en vandaag (een week voor Kerstmis 2013) weeg ik ongeveer 100. Dat is +/- 40 kilo in ongeveer 32 weken!! Op naar de 85 :-).
Mijn dank gaat uit naar de hulp en ondersteuning van diëtistenpraktijk Schormans van Moorsel.
Vincent, Tilburg.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

   
     
     
   

 

 

 

 

Generated with MOOJ Proforms Version 1.3

Hoe heeft u de dienstverlening van de dietistenpraktijk ervaren?

U kunt hier uw bevindingen achterlaten:

Score/10