Login
              
                                        
    

 Annette Schormans

Eind 2012 heb ik samen met Lenie de dietistenpraktijk opgezet. In de afgelopen 6 jaar heb ik hierin met veel plezier gewerkt. Ook de samenwerking met Lenie was uitermate prettig. Omdat ik met (vervroegd) pensioen ga, ga ik per 1 april 2019 de praktijk verlaten. Ik dank de cliënten voor het in mij gestelde vertrouwen in de afgelopen jaren. Ik wens Lenie veel succes toe de komende jaren.

      Lenie van Moorsel

Mijn jarenlange ervaring als diëtiste heb ik opgedaan in de thuiszorg, in een ziekenhuis en in verpleeghuizen. Naast individuele adviezen heb ik veel cursussen gegeven aan kinderen met overgewicht en ervaring met het geven van voedingsvoorlichting aan diverse groepen, smaaklessen op scholen en gezonde voeding voor ouderen. Al de kennis en ervaring die ik heb opgedaan wil ik graag inzetten in mijn eigen praktijk samen met Annette Schormans.

Onze specialisaties zijn voedingsadviezen (fodmapdieet) bij prikkelbaar darmsyndroom, voeding bij Diabetes Mellitus (inclusief behandeling bij insulinetherapie), hart en vaatziekten, voedselallergie en coeliakie, en eetstoornissen, overgewicht bij volwassenen en kinderen.

Naast bovengenoemde specialisaties hebben we beiden ervaring opgedaan in voeding bij COPD. We zijn geschoold  in cognitieve gedragstherapie, eetstoornissen en gesprekstechnieken als NLP en motivational interviewing.

Om up to date te blijven volgen we veel bij- en nascholingen.  Lenie heeft de opleiding orthomoleculaire geneeskunde in 2013 succesvol afgerond. Volgens de orthomoleculaire geneeskunde is het gebruik van voedingssupplementen, waarin vitamines, mineralen, aminozuren e.d. zijn verwerkt, noodzakelijk om de voeding aan te vullen. Het lichaam benut deze stoffen om biologische processen te reguleren, de lichamelijke weerstand te onderhouden en te versterken.

Als team werken we samen en vullen elkaar aan met ieder onze eigen interesses en specialisaties. Graag staan we voor u klaar ter ondersteuning van  uw voedingspatroon.

Nieuws

  Diabetes type 2

Maak jezelf beter met behulp van een stappenplan die je  leefstijl aanpast.

Meer energie             gezonder eten     minder medicijnen

Lenie: "Ik kan u hier  uitstekend in begeleiden".

 Bio-impedantiemeter 

In de parkatijk is een bio-impedantiemeter aanwezig, zodat u informatie kan krijgen over  de hoeveelheid spiermassa, de hoeveelheid vetmassa en hoeveelheid vocht in uw lichaam.