Login

visieEen goede en passende voeding is, in combinatie met lichaamsbeweging, de basis voor een gezond leven. Voedingszorg (diëten) kan een belangrijke rol spelen bij de behandeling van ziekten. Voor optimale zorg is een inventarisatie van de klachten in samenhang met de voeding een belangrijke voorwaarde. Diëtistenpraktijk SchormansvanMoorsel verleent professionele voedingszorg gebaseerd op de hoogste mate van wetenschappelijke onderbouwing, professionele kennis en op de wensen en mogelijkheden van de cliënt. Ze gelooft in een persoonlijke aanpak en voorzorg op maat.

Wij kijken samen met u welke voeding het beste bij u past om uw klachten  te verminderen of  te laten verdwijnen. Hierbij houden wij rekening met uw persoonlijke situatie, wensen en lichamelijke activiteiten. Om de uitvoerbaarheid zo groot mogelijk te maken geven wij uitgebreide tips en adviezen. Een voeding op maat, omdat ieder mens uniek is.

footer2

Nieuws

  Diabetes type 2

Maak jezelf beter met behulp van een stappenplan die je  leefstijl aanpast.

Meer energie             gezonder eten     minder medicijnen

Lenie: "Ik kan u hier  uitstekend in begeleiden".

 Bio-impedantiemeter 

In de parkatijk is een bio-impedantiemeter aanwezig, zodat u informatie kan krijgen over  de hoeveelheid spiermassa, de hoeveelheid vetmassa en hoeveelheid vocht in uw lichaam.